Windschermen

Terras windscherm

Image
Een windscherm voor uw terras? De ideale oplossing voor wind, zon en/of inkijk. Nog langer genieten door het uitschuifbaar en oprolbaar systeem? Kies een windscherm van Trendo Externo Buitenleven!
  Samenstellen

  Veranda windscherm

  Image

  U zoekt een uittrekbaar windscherm, die uw overkapping of veranda afschermt tegen wind, zon en/of inkijk? Kies dan een uitschuifbaar terraswindscherm van Trendo Externo Buitenleven!

   Samenstellen

   Balkon windscherm

   Image
   U zoekt een windscherm voor uw balkon? Uittrekbaar en gemakkelijk oprolbaar ? Trendo Externo Buitenleven heeft voor u de ideale windscherm oplossing!
    
   Samenstellen

   Ambachtelijk met de hand gemaakt

    Uw maatwerk windscherm al vanaf 389,-

    Ideale doe-het-zelf montage

    Plaatsbaar zonder begin- of eindpunt

    Ik ben heel tevreden met de dienstverlening van Trendo Externo. Er wordt meegedacht en goed geadviseerd, daardoor is het resultaat fantastisch. Het zijn prachtige windschermen die een extra uitstraling aan het terras of tuin geven.

    H. Mutsaerts Berkel Enschot (2x terras windscherm, maatwerk)
    "Heel tevreden..."
    09-04-2018 Dit weekend voor het eerst weer buiten kunnen lunchen, genieten van de eerste echte zonnestralen van het jaar. Nu konden we eindelijk ons windscherm uitproberen.  Jullie hebben niets te veel gezegd over de doorkijk. Echt heel verrassend! We moesten jullie dit even laten weten. Nogmaals bedankt. Fam K. de Ruijter Venlo (terras windscherm, maatwerk)
    "Genieten van de 1e zonnestralen !"
    Bastiaan bedankt voor je advies en geduld. We hebben het privacy scherm nog niet opgehangen (wel uitgepakt) vanwege het weer, maar het kan niet anders dat wij nog veel plezier van dit scherm zullen hebben.

    R. Karsten Amsterdam (veranda windscherm, maatwerk)
    "Dank je wel..."