FAQ

Jazeker. Wij nemen graag de tijd voor u, daarom werken wij alleen op afspraak zodat u onze uitschuifbare en oprolbare maatwerk windschermen kunt bekijken. Een afspraak kunt u maken middels het afsprakenformulier of via info@trendo-externo.nl
Alleen bij bestellingen onder € 150,- worden verzendkosten berekend. Dit zal van toepassing zijn bij een losse bestelling van onderdelen.
Wat absoluut uniek is, is dat onze windschermen geheel ambachtelijk met de hand gemaakt worden. Onze windschermen zijn 100% Nederlands ontwerp en worden ook in Nederland gemaakt. Alles wordt op maat voor u gemaakt, geheel afgestemd op uw persoonlijke situatie.
Onze uitrolbare windschermen zijn het ideale doe-het-zelf product. U krijgt zeer eenvoudige inmeet- en montage instructies. In een paar stappen monteert u, uw windscherm. Komt u er niet uit? Geen probleem, wij staan voor u klaar om op afstand te helpen. Ook in het weekend !
Ja, dat kan. U kunt een lokale hovenier vragen de montage uit te voeren. Of laat onze inmeet- en montage handleiding eens zien aan een handig persoon in uw persoonlijke omgeving. U zult zien dat onze windschermen het ideale doe-het-zelf product is. Eventueel kunnen wij u ook een prijsopgave doen voor de montage. Dit besteden wij dan uit aan een extern montagebedrijf.
Jazeker. Onze windschermen zijn volledig gepoedercoat. Hierdoor gaan onze windschermen aantoonbaar langer mee. Het defect percentage is tussen de 5 en 10 jaar slechts 0,2%. Hier zijn wij trots op. Wij produceren alleen handgemaakte topkwaliteit in opdracht, zodat wij geen grondstoffen en energie verspillen. Ouderwetse kwaliteit in een modern jasje.
Een zeeklimaat werkt extra in op het materiaal. Daarom is het belangrijk uw windscherm extra te behandelen. Op verzoek kunnen wij uw windscherm daarom voorzien van een extra coating laag. Hierdoor gaat uw windscherm langer mee. Hiervoor rekenen wij een kleine meerprijs.
Uitschuifbare, oprolbare windschermen die op maat gemaakt zijn hebben een levertijd van 3 tot 4 weken. Kiest u voor een basis model dan kan de levertijd verkort worden tot 2 weken.
Met doekkleur antraciet-zwart heeft u een goede doorkijk. Een lichtere kleur zorgt voor een slechtere doorkijk. Dit komt door de lichtintensiteit van de omgeving. Bij veel licht, filtert de kleur zwart dit weg. Een licht doek geeft dan als het ware een spiegeling. Voor een volledige privacy en inkijkwering bieden wij acryldoeken aan. Acryldoeken zijn ook wel bekend als doeken die gebruikt worden voor zonneschermen
Ja, het doek is weersbestendig. Doordat de kast ook volledig gepoedercoat is kunt u het windscherm het hele jaar buiten laten staan.
Dat is geen enkel probleem. U kunt uw windscherm heel gemakkelijk demonteren en opbergen, door de bevestigingsbouten iets los te draaien. U tilt hierna het windscherm zo van de bevestiging.
Onze uitschuifbare windschermen kunnen een kracht aan tot windkracht 5.
De windschermen worden aan hoge masten opgehangen. Deze masten kunnen weer in een anker. Voordeel van een vrijstaande situatie is dat u het gehele systeem weg kunt halen wanneer u het niet gebruikt.