Bedieningsgemak

Een terras windscherm van Trendo Externo Buitenleven wordt standaard geleverd met montage materiaal. U hoeft hier dus zelf niet over na te denken. Het windscherm is heel gemakkelijk te plaatsen door middel van 2 M6 bouten in de muur en de sleufgaten die aan de cassette van het terras windscherm zitten. De meegeleverde montagehandleiding geeft u duidelijk aan waar u de M6 buiten moet monteren. Wanneer u het windscherm op wilt bergen kunt u het windscherm gemakkelijk van de bouten aftillen. Aan het uiteinde van het doek zit een treklijst die u gemakkelijk in de standaard meegeleverde houder of de optioneel geleverde eindmast kunt bevestigen. Het inschroefanker, betonanker of voetplaat zorgt voor een stabiele en sterke bevestiging voor de eindmast. Met een omrolmast kunt u zelfs heel gemakkelijk hoeken creëren met het Terras Windscherm! De omrolmast is net zo hoog als de cassette van het windscherm. Wanneer u het windscherm niet gebruikt bijvoorbeeld in de winter, kunt u heel gemakkelijk de eindmast en omrolmast uit het anker halen. Het terras is dan weer geheel obstakel vrij.

Een ambachtelijk met de hand gemaakt windscherm, van Trendo Externo Buitenleven, is de ideale en flexibele oplossing voor uw tuin, veranda, balkon of terras !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *